Un detingut a la Noguera després de fugir de forma temerària d'un control

ACN Artesa de Segre - Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un jove de 27 anys que va fugir de forma temerària d'un control d'agents de trànsit a la L-512 a Artesa de Segre, a la Noguera. El cotxe envaïa el sentit contrari i obligava als altres vehicles a apartar-se al voral. També va entrar a una rotonda, ja a la C-26, pel sentit contrari fins que poc després va patir una sortida de via quan volia entrar a un camí asfaltat. Els mossos que el perseguien el van identificar i li van fer el test d'alcoholèmia i drogues. Va donar positiu per THC. També van comprovar que no havia obtingut mai el carnet de conduir.

Els agents van immobilitzar el vehicle i l'home va quedar detingut per conducció temerària, conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir, sota l'efecte de les drogues i desobediència als agents de l'autoritat.

Aquest divendres ha estat citat per un judici ràpid que es celebrarà la setmana que ve al jutjat de Balaguer i s'ha deixat sense efecte la seva detenció. L'home ja havia estat denunciat anteriorment per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut