Cim del Carlit
L'excursionista baixava del cim del Carlit amb un grup d'amics (Wikimedia Commons)

Un excursionista de Barcelona mor en caure quan baixava del Carlit

L'home, de 67 anys, va caure diumenge d'una altura de 50 metres, després de relliscar

Un excursionista de 67 anys, veí de Barcelona, ha mort aquest diumenge en caure quan baixava del pic del Carlit, a la Catalunya del Nord, a una vintena de quilòmetres de Puigcerdà.

L'home, que anava amb un grup d'amics, va relliscar i va caure d'una altura d'uns 50 metres. Ni les persones que l'acompanyaven ni l'equip mèdic que s'hi va desplaçar després en helicòpter van poder fer res per salvar-li la vida. 

El cos va ser traslladat a l'hospital de Perpinyà, mentre es fan els tràmits per a la repatriació.

La policia francesa ha obert una investigació, tot i que, segons el seu portaveu, no hi ha dubtes que es tracta d'un accident

El Carlit té 2.921 metres d'altitud. 
 

Ferit greu un muntanyenc de Vilanova i la Geltrú

I aquest dilluns, un muntanyenc de 57 anys de Vilanova i la Geltrú ha quedat ferit greu després de caure per un pendent de 150 metres mentre feia una ruta al parc natural de Posets-Maladeta, a Benasc, a l'Aragó. 

Segons ha informat la Guàrdia Civil, l'home anava acompanyat d'un altre excursionista de 55 anys, també de Vilanova i la Geltrú, que ha resultat il·lès. 

El cos d'emergències ha rebut l'avís de l'accident poc abans de les nou del matí i ha enviat un helicòpter a la zona, que ha rescatat els homes i els ha traslladat fins a Benasc.

Des d'allà, a l'home ferit greu l'han portat, també en helicòpter, a l'hospital Miguel Servet de Saragossa.

 

Anar al contingut