Imatge de la zona cremada a Corbera de Llobregat el 10 d'agost (@bomberscat)

Un home acusat de provocar quatre incendis, detingut gràcies a l'ajuda dels veïns

Durant l'última onada de calor, els bombers han treballat en 112 incendis de vegetació
Redacció Actualitzat
TEMA:
Incendis

Un home de 36 anys ha estat detingut aquest dilluns per haver provocat presumptament 4 incendis: 3 a Móra d'Ebre durant el juliol i el quart a Corbera d'Ebre dimarts passat. En total, va cremar unes 9 hectàrees.

La detenció s'ha fet en una operació conjunta entre els Mossos i els Agents Rurals i gràcies a la col·laboració dels veïns, que van identificar la mateixa motocicleta en els llocs dels fets.


La investigació policial ha permès confirmar que el 13 de juliol l'ara detingut va accedir amb la seva motocicleta a Móra d'Ebre a través d'un camí forestal de fàcil accés on es va originar un incendi que va cremar una àrea de 600 metres quadrats.

La mateixa moto va ser vista dos dies després, el 15 de juliol, a la mateixa zona, on els Bombers van poder extingir un altre foc que va acabar cremant cinc hectàrees de vegetació.

Els darrers dos incendis es van produir el 28 de juliol, amb 200 metres quadrats d'àrea cremada a Móra d'Ebre i tres hectàrees més al terme de Corbera d'Ebre el 10 d'agost.

Denuncien 5 persones que feien foc per cuinar

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van enxampar i denunciar dissabte un grup de 5 persones que feien una foguera per cuinar a la zona de la vall del riu Brugent, a la Riba, que forma part de l'espai natural de les muntanyes de Prades.

Un veí va alertar que notava olor de cremat i, quan els agents hi van anar, les cinc persones -tres adults i dos menors- es van afanyar a apagar el foc i mullar les brases.

Incendi al barri de Sant Salvador de Tarragona, aquest dilluns (@bomberscat)


112 incendis de vegetació

Des de dimecres, i durant aquesta onada de calor, els bombers han treballat en 112 incendis de vegetació. Un d'ells ha estat aquest dilluns al barri de Sant Salvador, a Tarragona. Ha cremat unes cinc hectàrees.

S'ha donat avís a un quart de tres de la tarda i el foc ha avançat en direcció nord en paral·lel a la nacional 240, que s'ha hagut de tallar durant més d'una hora. Poc després, el foc s'ha estabilitzat i a les deu del vespre s'ha donat per extingit.

Hi han treballat vint dotacions terrestres i set mitjans aeris.

Un hidroavió actuant en l'extinció de l'incendi de Tarragona

 

ARXIVAT A:
Incendis Bombers
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut