El foc ha començat prop d'una urbanització i el fum es pot veure des de gran part de la ciutat
El foc ha començat prop d'una urbanització i el fum es pot veure des de bona part de la ciutat

Extingit l'incendi de Terrassa, que ha cremat nou hectàrees

El foc ha afectat unes nou hectàrees a tocar de la urbanització Les Martines i va obligar a tallar la C-58 durant dues hores la tarda de dissabte

RedaccióActualitzat

L'incendi que es va declarar dissabte a la tarda en uns camps pròxims a la urbanització de les Martines de Terrassa està extingit. Segons els càlculs dels Agents Rurals, les flames han afectat unes nou hectàrees de vegetació, de les quals 5,3 hectàrees són de terreny forestal.

 

L'avís de foc es va rebre dissabte cap a les set del vespre. Els bombers van centrar els esforços en el flanc esquerre, més pròxim a zones habitades. De fet, l'incendi estava envoltat de diversos nuclis urbans i carreteres com la C-58 i la C-16, que van estar tallades durant unes hores.

El foc va començar a prop de la urbanització Les Martines. Segons informa l'Ajuntament, s'han hagut de desallotjar dues famílies i n'hi ha tres més que han quedat confinades per les flames:

 

L'incendi va provocar una gran columna de fum que es podia veure des de bona part de la ciutat. El foc també va obligar a tallar durant unes hores la C-58 i la C-16 per precaució. Poc abans de les 11 de la nit de dissabte la circulació va quedar restablerta.

A tres quarts d'onze de la nit el foc va quedar estabilitzat

Les flames han cremat una zona de camps i una altra de forestal. Tot i que el cap de l'incendi s'ha aturat en arribar a la C-58, s'han generat alguns focus secundaris que han superat el perímetre i han cremat alguna barraca i unes piles de fusta d'una empresa de jardineria. Segons els primers càlculs dels Agents Rurals, s'han cremat 8,14 hectàrees.

 

El telèfon d'emergències 112 ha informat que ha rebut almenys 200 trucades arran de l'incendi.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut