Una ambulància del SEM (ACN/Elisenda Rosanas)

Un mort en un accident entre una autocaravana i dos cotxes a la C-31 a Sitges

Amb aquesta víctima, ja són 100 les persones mortes a la carretera des del gener
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Una persona ha mort en un accident de trànsit aquest dissabte al migdia a la C-31 a Sitges, al Garraf. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la topada mortal ha passat al punt quilomètric 163,3 d'aquesta via. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 12.44.

Amb aquesta víctima, són 100 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 38 d'elles motoristes.

Per causes que encara s'estan investigant, una autocaravana i dos turismes han xocat frontalment. Un dels ocupants d'un dels turismes ha quedat atrapat i els Bombers de la Generalitat l'han hagut d'excarcerar. El Servei d'Emergències (SEM) ha confirmat la mort d'una persona. Dues persones més han resultat ferides lleus.

Pel que fa a l'afectació viària, es continua donant pas alternatiu a la C-31/Costes del Garraf a Sitges i es recomana com a alternativa la C-32.


Arran del sinistre s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

ARXIVAT A:
Trànsit Mobilitat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut