Un mort i nou ferits en un xoc d'un camió contra set vehicles i un edifici a Lleida

ACN Lleida - Una persona va morir ahir dissabte a la nit i nou més van resultar ferides de diversa consideració en el xoc d'un camió tràiler contra set vehicles i un edifici a Lleida. La víctima és el conductor del vehicle de gran tonatge, que conduïa fent ziga-zagues i va acabar impactant contra un edifici d'habitatges al carrer Cos-Gayón, afectant un local comercial situat als baixos. Alguns testimonis afirmen que el camió tràiler ja circulava de forma erràtica des de l'àrea de servei de Lleida de l'AP-2, a uns vuit quilòmetres del lloc de l'accident. La Guàrdia Urbana de Lleida continua investigant les causes del sinistre i espera els resultats de l'autòpsia per saber si la víctima conduïa sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

"Estem a l'espera del resultat de l'autòpsia, així com de les dades que s'extrauran del tacògraf del vehicle, per poder saber més acuradament quines van ser les causes d'aquest accident", ha confirmat la tercera tinent d'alcalde i regidora de Seguretat, Mobilitat i Civisme, Cristina Morón. "De moment, tot sembla indicar que el xofer no excedia la velocitat de 50 km/h ja que el radar que hi ha instal·lat a la zona no va saltar", ha continuat Morón, que ha precisat que l'edifici afectat "no pateix cap dany estructural" i els nou ferits "estan estables i fora de perill".

Els nou ferits, dos de gravetat, "evolucionen favorablement"

L'accident es va produir cap a un quart de deu de la nit a l'entrada de Lleida des del Pont de la Universitat cap al Passeig de Ronda, a l'alçada dels Instituts. Per causes que es desconeixen, el camió va entrar per aquesta via fent ziga-zagues, va xocar contra set vehicles i va impactar contra un edifici d'habitatges al número 7 del carrer Cos-Gayón. El sinistre va provocar la mort del conductor del camió i nou ferits, dels quals dos en estat greu, un menys greu i sis de lleus. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova i "evolucionen favorablement", segons la tercera tinent d'alcalde i regidora de Seguretat, Mobilitat i Civisme.

La circulació i la normalització al carrer Cos-Gayón ha quedat restablerta a les 5.30 hores de la matinada d'aquest diumenge. La Guàrdia Urbana de Lleida ha abalisat la zona i ha anul·lat temporalment el pas de vianants del lloc per fer reparacions dels desperfectes en diferents elements urbans.

Anar al contingut