L'avió va aterrar sense incidències a l'aeroport de Nova York (Wikimedia Commons/jounigripen)

Un pilot mor en ple vol i la tripulació fa un aterratge d'emergència a Nova York

L'Airbus A350 de Turkish Airlines feia la ruta entre Seattle i Istanbul i el van fer aterrar sense incidències el copilot i un altre pilot

Actualitzat

Un pilot de Turkish Airlines va morir en ple vol aquest dimecres mentre feia una ruta amb un Airbus A350 entre Seattle, als Estats Units, i Istanbul. Segons ha informat l'aerolínia turca, l'avió va haver d'aterrar d'emergència a l'aeroport John F. Kennedy de Nova York dirigit per un altre pilot i el copilot.

En una publicació a la xarxa X, el portaveu de la companyia, Yahya Üstün, ha explicat que el pilot tenia 59 anys i "es va desmaiar durant el vol". Segons ha detallat, l'home va rebre assistència mèdica, però va acabar morint.

En el comunicat, Üstün explica que la tripulació va prendre la decisió d'aterrar d'emergència després de comprovar que els primers intents de reanimació no donaven resultat.

"La tripulació de la cabina, formada per un capità i un copilot, va decidir fer un aterratge d'emergència, però el nostre capità va perdre la vida abans d'aterrar", detalla.

L'aterratge d'emergència es va poder completar sense incidents i, des de Nova York, els passatgers van continuar el viatge fins a la seva destinació. 

Segons el portaveu de l'aerolínia, el capità de l'avió treballava a Turkish Airlines des del 2007, i a principis d'aquest any se li havia fet un examen mèdic en el qual no se li va detectar cap problema de salut que li impedís treballar.

ARXIVAT A:
Aeroports
Anar al contingut