Eileen Kramer i la seva alumna tenen 102 anys de diferència

Una ballarina de 109 anys ensenya l'art de la dansa a una nena de 7

La ballarina i coreògrafa australiana Eileen Kramer protagonitza un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes

RedaccióActualitzat

Amb gairebé 110 anys, Eileen Kramer manté viva la seva passió per la dansa, després d'una carrera de ballarina i coreògrafa que ha continuat fins fa pocs anys. Nascuda a Sydney, va començar a estudiar música, però la seva vida va fer un gir cap a la dansa, fascinada per la companyia de ball Gertrud Bodenwieser. Als 99 anys va tornar a Austràlia, després de viatjar i viure a l'Índia, a França i als Estats Units, sempre ampliant les seves inquietuds artístiques. 

Al seu compte d'Instagram, amb més de 18.000 seguidors, es defineix Eileen Kramer com "un autèntic esperit creatiu, coreògrafa, pintora, dissenyadora de vestuari, ballarina i escriptora nascuda el 1914".

Kramer apareix, en l'última publicació, fent una classe magistral de ballet a una nena de 7, Violeta. Li mostra amb delicadesa un moviment de mans, que l'alumna segueix tota concentrada amb el seu tutú violeta, asseguda al llit de la centenària, en un vídeo que s'ha fet viral i que acumula milers de comentaris sobre la bellesa i la sensibilitat de les imatges.

Fa dos anys, ja es va poder veure Eileen Kramer en un vídeo on dansava en una cadira amb música de David Orlowsky and David Bergmüller.

 

ARXIVAT A:
SalutViral Austràlia
Anar al contingut