Els serveis d'emergències traslladen la dona apunyalada a l'hospital (Europa Press/ Summa 112)

Una dona ferida en estat crític per la presumpta agressió del marit a Móstoles

L'home de 52 anys, detingut per l'agressió, s'havia atrinxerat a casa i la policia ha hagut de tirar la porta a terra per poder atendre la víctima
Virginia Arqué Nueno Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

Nou cas de violència masclista, en aquest cas a Móstoles. Una dona de 40 anys està en estat crític a l'hospital, després que la seva parella, un home de 52 anys, l'hauria agredit a casa seva i l'ha deixat greument ferida, davant la presència del fill de la parella, un nen de 13 anys que ha aconseguit sortir de casa per demanar ajuda als veïns.

Quan la policia hi ha arribat, el presumpte agressor s'havia atrinxerat a casa, i han hagut de tirar la porta a terra per poder-lo detenir i atendre la dona. L'home ha quedat detingut.

Els fets han passat al domicili familiar de la parella a les 6 de la matinada, i la dona ha estat traslladada a l'Hospital 12 de Octubre de Madrid.

Han estat els veïns els que han avisat els serveis d'emergència, després de l'alerta del menor. La Policia Nacional i la Polia Local, que han arribat al domicili abans que els serveis mèdics, li han estat fent maniobres de reanimació fins que han arribat els professionals del Summa 112.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació i una psicòloga de guàrdia del Summa 112 atén els familiars de la víctima.

On demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió també es pot trucar al 112.

També funciona el WhatsApp 601 001 122, per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la situació econòmica de cadascú.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut