L'escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts
L'escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts
Sant Vicenç dels Horts

La quarantena de mestres ajorna el curs 3 dies a una escola de Sant Vicenç dels Horts

Una treballadora va donar positiu i obliga a posar en quarantena preventiva l'equip directiu, els mestres d'infantil i alguns de primària, així com membres del personal d'administració

Actualitzat

Una escola de Sant Vicenç dels Horts començarà aquest any el curs el 17 de setembre, i no el 14, com la resta de centres de Catalunya. El motiu? Que bona part de la plantilla està en quarantena preventiva per la Covid-19.

Es tracta de l'escola Joan Juncadella. Una treballadora, segons ha informat la Cadena SER, ha donat positiu en les proves PCR i ha obligat a posar en quarantena preventiva l'equip directiu, els mestres d'infantil i alguns de primària, així com membres del personal d'administració. La treballadora va participar en un dels cribratges massius que es va fer al seu municipi, sense tenir símptomes. Aquest dijous li van notificar per telèfon que havia donat positiu per Covid-19.

Davant d'aquesta situació, la directora del centre, que és una de les afectades, ha demanat a Serveis Territorials d'Educació ajornar uns dies l'inici de curs, ja que gran part de la plantilla estarà de baixa en principi fins al dia 17 de setembre. L'escola ja ha rebut la resposta del departament d'Educació, que ho autoritza.

Pel que sembla, l'origen de l'alarma està en una treballadora del centre, que es va incorporar aquesta setmana al seu lloc de treball sense cap sospita sobre el seu estat de salut.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut