Una persona morta i nou de ferides en un aparatós accident amb un tràiler a Lleida

Als ferits els han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova mentre tècnics municipals han confirmat que l'estructura de l'edifici contra el qual ha acabat xocant el camió no està afectada
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

El conductor d'un camió ha mort i nou persones més han quedat ferides aquest dissabte a la nit en un aparatós accident a l'entrada de Lleida. El conductor del camió de gran tonatge hauria perdut el control i ha acabat topant contra un edifici al carrer de Cos-Gayón, cantonada de Joana Raspall. En l'accident, el camió ha escombrat diversos vehicles i arbres fins que ha acabat bolcant.

La primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Begoña Iglesias, ha explicat que "s'ha detectat a la rotonda del peatge de l'autopista AP-2 un tràiler que entrava fent ziga-zaga i ja quan ha entrat a Lleida s'ha emportat en cascada tots els cotxes que s'anava trobant fins que s'ha encastat amb un edifici".

Els ferits, un dels quals està greu, els han traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova.

Les causes de l'accident encara no se saben i la investigació de la Guàrdia Urbana continua en marxa. Cristina Morón, que és regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Lleida, ha detallat que el camió no anava a una velocitat elevada. "Anava a uns 50km per hora i no va saltar el radar d'entrada a la ciutat", ha detallat en una atenció a la premsa aquest diumenge.

El tràiler ha acabat bolcant després de l'aparatós accident (3Cat/Clara Pàmies)

Tècnics municipals han examinat l'estructura de l'edifici contra el qual ha xocat el camió, que no ha quedat afectada malgrat les nombroses destrosses als baixos.

El trànsit s'ha restablert a dos quarts de sis del matí d'aquest diumenge, quan els serveis d'emergències i les grues han retirat el camió. El pas per a vianants continua tallat pels desperfectes en diferents elements urbans.

En l'atenció a l'accident hi han treballat una desena de patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, dotacions de Bombers i ambulàncies del SEM. 

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut