El llibre que va escriure fa onze anys Lloyd Devereux Richards havia passat sense pena ni glòria (@stonemaidens)

Una tiktoker converteix en èxit de vendes la novel·la escrita pel seu pare fa onze anys

Una publicació amb més de 45 milions de visualitzacions fa multiplicar les vendes a Amazon de la novel·la "Stone Maidens"

Actualitzat

"El meu pare va dedicar 14 anys a escriure un llibre. Treballava a jornada completa i els fills érem el primer, però va trobar temps. Està content, encara que les vendes no són gaire bones. M'encantaria que en pogués vendre més. Ell ni tan sols sap què és TikTok".

Aquesta és la transcripció dels 16 segons de vídeo que la filla de l'advocat Lloyd Devereux Richards va publicar a la xarxa social i que han vist més de 45 milions de persones

Hi mostrava simplement el pare, ja jubilat, al despatx. També va gravar la coberta i la contraportada de la novel·la "Stone Maidens", que ja fa 11 anys que va sortir i que, fins ara, havia estat rebuda amb indiferència per part dels lectors. 

@stonemaidens It's a beautifully written thriller on Amazon 🥹❤️ #stonemaidens #booktok #authorsoftiktok #thrillerbooks #books ♬ original sound - e


Les imatges es van convertir en un fenomen d'internet, que es va omplir de comentaris tendres i encoratjadors, però és que, a més, els lectors es van mobilitzar. Molts van comprar la novel·la, que es va situar en el primer lloc de les vendes d'aquest gènere a Amazon.

La filla de l'autor també ha fet públic el vídeo del moment en què explica tot això al seu pare. La sorpresa és majúscula, i la gravació acaba amb llàgrimes d'alegria.

@stonemaidens you all are amazing! Life can be hard and then it can be wonderful suddenly (still crying) #stonemaidens ♬ original sound - lloyd

El thriller de suspens "Stone Maidens" es basa en la història d'un assassí en sèrie de Chicago, als Estats Units. La protagonista és Christine Prusik, una forense de l'FBI. 

A partir de la viralització del primer vídeo, molts comptes de recomanacions literàries de diversos "booktubers" van servir d'altaveu a l'exassistent jurídic i van convertir encara més ràpidament en tendència la novel·la de suspens. 

Ara, l'autor ha dit que s'ha plantejat escriure una segona part de la novel·la

 

ARXIVAT A:
CulturaViral Estats UnitsLiteraturaTikTok
Anar al contingut