Unes "joves iaies" de Badalona es fan virals ballant al ritme de Rosalía

Un grup d'àvies d'una residència de Badalona deixen clar que ser una Motomami com Rosalía no és una qüestió d'edat

RedaccióActualitzat

Iaies, Rosalía i TikTok. És la combinació que ha fet viral un grup de dones grans de Badalona.

Viuen a la Residència Danae i ballen al ritme de Rosalía. Aquest grup de "joves iaies", com s'autoanomenen, han triomfat a la xarxa amb la coreografia de la cançó "Despechá".

El seu vídeo a TikTok ja ha superat el milió i mig de visualitzacions i ha rebut comentaris positius de milers d'usuaris.

@residenciadanae Disfrutando de nuestras tardes en la rambla .........#residenciadanae #badalona #motomami #motomami #despecha @rosalia ♬ sonido original - mayra.c.rolitas02

 

I és que ser una Motomami no té edat. La Joana Quevedo Martínez ens ho deixa clar: "No volem tristor, volem alegria i aprendre". La Manolita Atencia assegura que l'èxit els ha donat una alegria. Són dues de les àvies que surten al vídeo.

La Judit Sánchez, encarregada de comunicació de la residència, explica que tot va sorgir de manera espontània, coincidint amb els concerts de Rosalía a Barcelona.

Els més orgullosos, però, són els seus familiars. Alguns se n'han assabentat directament per la xarxa, com un dels fills de la Lita Mercè, que viu a Mallorca: "M'ha dit: 'Mira, ara tenim una mama artista'."

A moltes d'elles, l'experiència també els ha fet aflorar records i recuperar la passió pel ball.

A la residència, ningú no s'esperava aquest èxit. Ara encara els queda un desig, que la Rosalía vagi a fer un TikTok amb elles. "Vine, vine a fer felices una colla de joves iaies", li demana la Joana.

ARXIVAT A:
Rosalía
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut