Violació a Molins de Rei: els investigats al·leguen consentiment, tot i les evidències d'agressió

Redacció Actualitzat
TEMA:
Agressió sexual

Tot i que l'informe mèdic certifica que la noia que denuncia una agressió sexual a Molins de Rei el 19 de maig tenia signes que ho corroborarien, tres dels investigats diuen que van mantenir relacions sexuals però que van ser "consentides".

Segons la víctima, cap a les 6 del matí, un cotxe amb cinc ocupants va aparèixer a la sortida de la discoteca on era, i dos d'ells "violentament la van agafar i la van introduir dins del maleter" i la van traslladar a un descampat, on diu que tots cinc la van violar.

Després, els presumptes agressors "la van deixar abandonada" als voltants de l'estació de ferrocarrils de Sant Boi, on va demanar ajuda a una persona que va declarar com a testimoni que la jove es mostrava "espantada, desorientada i avergonyida" i que es va posar a plorar.

La noia va ser traslladada fins a l'hospital, on van certificar que havia estat agredida sexualment.

Segons la interlocutòria de llibertat provisional, tres dels investigats reconeixen haver tingut relacions sexuals amb la noia "de manera consentida" després de "beure i divertir-se" i la resta neguen haver-la agredit sexualment, ja que van marxar abans dels fets.

Asseguren, a més, que la van deixar a l'estació perquè anaven "massa beguts per dur-la a casa".

 

 

Segons aquesta versió, abans dels fets van anar a esmorzar junts a un local on es van comportar de forma "amigable i divertida". Un d'ells assegura també que la noia portava la iniciativa i que en cap moment els va mostrar "repulsa, por o negativa".

"Indicis racionals"

Això sí, la jutge ha ordenat retirar-los el passaport i no es poden acostar a la noia ni comunicar-s'hi. I, a més, se'ls han requisat els mòbils per si hi ha informació rellevant. Segons la interlocutòria, alguns reconeixen que hi ha imatges dels fets però que les van esborrar.

Tenen, a més, l'obligació de presentar-se periòdicament al jutjat. Segons la magistrada "hi ha indicis racionals" de l'agressió sexual denunciada per la víctima, que no va reconèixer els investigats en la roda de reconeixement. En una segona declaració la noia va aportar detalls físics dels seus agressors.

Als joves, d'entre 22 i 25 anys, se'ls ha imposat aquestes mesures cautelars després de quedar en llibertat provisional.

ARXIVAT A:
Agressió sexual Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut