Votar en un castell, una plaça de toros o un mercat: llocs curiosos del 14-F

Per evitar aglomeracions, a Catalunya hi haurà un miler de col·legis electorals més que en eleccions anteriors
Redacció Actualitzat
TEMA:
Eleccions Parlament Catalunya 2021

La targeta censal que arriba a casa ja indica la mesa electoral que toca, però també es pot consultar a través de l'INE. A tot Catalunya, s'han habilitat un miler de locals més, com pavellons esportius o sales d'exposicions, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i reduir el risc de Covid.

L'auditori del Barça o la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona són alguns dels espais que es convertiran per un dia en seus electorals i el 14-F s'afegiran als habituals, com centres cívics o escoles. Un de cada quatre barcelonins votarà en un lloc diferent d'eleccions anteriors.

Entre els locals on es posaran urnes, hi ha també sis mercats municipals. En el cas del Mercat de Sant Antoni barceloní, per exemple, les votacions es faran en l'espai que actualment ocupen els Encants, amb el mercat del llibre dominical, i no afectarà les parades de fruita, verdura i peix.

 

A Verdú es votarà al castell (CCMA)

Entre els llocs nous, també hi ha la seu del Col·legi de Metges de Barcelona, que desaconsella que els malalts de Covid vagin a votar, o el Museu de la Pell d'Igualada.

A les comarquesa de Lleida, crida l'atenció el castell de Verdú. En general, es prioritzaran espais amplis, com el Teatre Municipal de l'Escorxador o l'Auditori Enric Granados.

 

L'antiga plaça de toros de Tarragona tindrà urnes a les pròximes eleccions (ccma)

 

A les eleccions del 14 de febrer també hi haurà urnes a l'antiga plaça de toros de Tarragona, que acull el tradicional concurs de castells, i a la seu de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

A Girona, poblacions com Blanes habilitaran llocs insòlits, com un saló de banquets en desús o el magatzem de la Brigada Municipal, que hauran de buidar per poder posar-hi les meses electorals.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut