Pablo Casado, Albert Rivera, Santi Abascal
Pablo Casado, Albert Rivera, Santi Abascal

#YoNoVoy guanya el pols previ a #YoVoy de la manifestació a Madrid de PP, Cs i Vox

La campanya del PP #YoVoy s'ha vist contrarestada a les xarxes socials per la rèplica #YoNoVoy, impulsada pel PSOE

RedaccióActualitzat

Les xarxes socials han servit per fer-se una idea dels partidaris i detractors de la manifestació d'aquest diumenge a la plaça Colón de Madrid, convocada per PP, Ciutadans i Vox. Segons diverses eines de mesura de xarxes socials, el hashtag impulsat pels populars ha estat piulat i compartit més de 40.000 vegades, mentre que el seu contrari ha tingut més de 100.000 interaccions.

El líder popular, Pablo Casado, estrenava aquest dijous la campanya del seu partit sota el hashtag #YoVoy, acompanyada d'una pàgina web des d'on es permet apuntar-se a les persones que no podran anar a la manifestació. Al cap de poc temps, altres dirigents i perfils oficials del PP van seguir el seu exemple.


L'endemàg va arribar la rèplica #YoNoVoy, impulsada pel PSOE i que també ha utilitzat altres formacions, com IU.


Totes dues etiquetes han estat tendència els darrers dies, però el #YoNoVoy va arribar aquest dijous a ser-ho a Espanya durant més de 20 hores, mentre que el #YoVoy va ser-ho 11 hores.

Entre les piulades a favor del #YoVoy destaquen polítics com Juanma Moreno, l'actual president d'Andalusia, o periodistes com Albert Castillón o Francisco Marhuenda, que també han utilitzat l'etiqueta #YoVoyporEspaña.


En contra, a part del hashtag principal, #YoNoVoy, també se n'han derivat d'altres, com #YoMejorNoVoy, o altres en clau d'humor, com #yonovoynipaquinipalla. Hi han piulat el PSC i altres polítics socialistes, entre altres usuaris de Twitter.

ARXIVAT A:
PPVoxCsPSOE
Anar al contingut