Un restaurant caníbal a Berlín
Arquitectura d'un kebab: rajoles, formes geomètriques i cuinar carn en vertical
03/03/2024
Oscar Guayabero, el nostre dissenyador de capçalera, ens porta a un dels kebabs més icònics i bons de Barcelona: "El Cuiner de Damasc", per fer una immersió en el món del xauarma. Analitzem les virtuts de cuinar la carn en vertical, descobrim diferències entre els kebabs sirians, libanesos i turcs, i parlem amb el cuiner Salem Khabbaz, que ens explica com prepara el kebab seguint la recepta del seu avi. Carme Gasull ens porta xuixos. Descobrim la història d'aquest dolç amb el periodista Salvador Garcia-Arbós i coneixem el model de negoci innovador del pastisser Julià Castelló. El cuiner Jordi Vilà ens introdueix en el món infinit dels romescos combinats amb verdures. El forner Daniel Jordà, de Panes Creativos, hi posa el pa, una coca d'oli, i la sommelier Clara Antúnez, de la Gastronòmica, el vi. Descobrim la frase caçada al vol en un restaurant de Salvador Garcia-Arbós. I acabem fent gana amb un plat amb carxofa del restaurant Terra d'Escudella, del barri de Sants de Barcelona.