Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Bar Alegria: 125 anys d'història en un xamfrà de l'Eixample

Durada: 1 h 1 min
08/12/2024
Menú caníbal dedicat a planificar amb temps els àpats de les festes de Nadal. Jordi Vilà ens explica com fer uns entrants pel dinar de Nadal que ens permetin arribar amb una mica de gana al plat principal. Carme Gasull ens porta a la festa aniversari del bar Alegria, a l'Eixample de Barcelona, que celebra 125 anys d'història amb un llibre homenatge que publica Penguin. Coneixem la Maria Cortés Macià, de 95 anys neta del fundador del bar, que ens explica històries del local. Marc Casanovas ens fa tres recomanacions molt sucoses: la pel·lícula "La cocina"; el documental "Mugaritz: sin pan ni postre", dirigit per Paco Plaza, i acabem amb "El mago del vino", que ha rebut el premi al Millor Documental al Most 2024. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase caçada al vol Sebastià García-Arbós i obrim gana amb l'especialitat del restaurant Malena Gastronomia, de Gimenells, al Segrià.

Àudios