Aprenem pas a pas a fer una recepta fàcil per impressionar qualsevol convidat.
L'Anna Moreno, cuinera del restaurant El Vell Sarrià, cuina uns canelons de marisc d'allò més bons.
El Josep Maria Boix, de l'Hotel Boix, elabora un salpicó de crancs de riu.
El cuiner Pere Sasplugas, del restaurant Metropol, cuina un filet de conill amb gingebre.
En Magí Huguet, del restaurant Vinya Rosa, cuina un gratinat d'anxoves increïble.
Al restaurant L'Avi Pau, en Xavier Mestres ens cuina una esqueixada de lluç.
En Jaume Balboa, del restaurant Satèl·lit, cuina patates farcides amb brandada de bacallà.
La cuinera del restaurant Can Toni cuina una cassola de cloïsses amb moixernons.
En Lluís Albajar, del restaurant L'Arcada, ens prepara un ànec amb maduixes de Sant Pol.
En Lluís López, del restaurant El Castell, cuina una truita de riu farcida de ceps.
En Joan Llobet, del restaurant Chicoa, cuina bacallà amb ametlles.
En Fèlix Garcia, del restaurant Casa Fèlix, cuina cuixa de cabrit farcida.
En Manel González, del restaurant Mató de Pedralbes, cuina calamars farcits a l'estil de l'Empordà.
En Jordi Pons, del restaurant El Purgatori, cuina un conill farcit de caragols.
La Mercè Navarro, del restaurant Roig Rubí, cuina una llaminera amb pasta de full.
En Josep Maria Morell, del restaurant Cal Morell, cuina una vichyssoise.
En Gabriel Macias, del restaurant Senyor Parellada, cuina un suquet de lluç amb mandonguilles.
En Joan Bosch, del restaurant Can Bosch, cuina un llenguado farcit gratinat amb cava.