Un plat de lluç a l'estil tradicional basc, guisat amb les seves pròpies cocotxes.
Au rostida amb ous de reig, pomes, cebetes franceses, tòfona negra i vi porto.
Els bolets són els veritables protagonistes d'aquest plat de rap guisat.
Un guisat dels de veritat: guisat de nero amb moixernons.
El cuiner Josep Fanals prepara el pollastre amb llard i picada.
Del porc tot és bo, però amb fredolics i tòfona negra, és encara millor.
Una recepta de pit de pollastre a la italiana, farcit de mozzarella.
Una variant de la vedella amb bolets, però feta amb ceps.
Un arròs guisat amb carn de caça, porc i un bon sofregit.
El civet de senglar, un dels plaers de la tardor. És una carn rica en proteïnes i baixa en greixos.
Només calen sis ingredients per fer una recepta per llepar-se'n els dits.
En Jaume canvia l'ordre dels plats per assaborir unes postres delicioses.
Un plat que no és fregit ni bullit, sinó guisat.
Un plat per repartir felicitat.
Unes postres excel·lents de poma, maduixa del bosc i maduixot.
Els podem acompanyar amb allioli o bé amb una vinagreta amb tomàquet.
Una recepta de peix guisat amb samfaina de verdures i pernil.
Una cuixa sencera de senglar, entatxonada amb cansalada i rostida al forn.