Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Busquem salut, però cada vegada cuinem menys i mengem més processats

Durada: 1 h
26/05/2024
Toni Massanés fa la radiografia de com ha canviat la manera com mengem durant els últims 25 anys: molt alvocat i proteïna vegetal i menys carn; més salmó i bacallà però menys peix en general. Dones d'arreu del món cuinen receptes dels seus països a Roses, Palamós i l'Escala durant les jornades "Dones i cuina marinera", per recuperar la memòria de la cuina del peix. Cristina Caparrós ens descobreix les virtuts de l'anguila. Anem al delta de l'Ebre i parlem amb Jose Luís Navarro, patró major de la Confraria de pescadors de Sant Pere, que ens explica com es pesca i com la podem menjar. Fem la llista de la compra amb els productes de temporada i parlem amb Carme Pilar Nogués, de Ca l'Agostí, productors de cirera ecològica a Paüls, als Ports, al Baix Ebre. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase caçada al vol en un restaurant del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat de La Taverna del Clínic, a Barcelona.

Àudios