Els sopars de Nadal d'empresa són camps de mines. La còmica i humorista Eva Soriano torna a "Col·lapse" per donar uns quants consells per anar a aquests esdeveniments i no perdre la dignitat, o pitjor, la feina. L'equip del programa també ha preparat una sorpresa per al final de la seva secció.
La xarxa social X, anteriorment coneguda amb el nom de Twitter, torna a ser notícia. Mitjans com The Guardian o La Vanguardia han anunciat que deixaran de publicar a la xarxa d'Elon Musk perquè consideren que és un pou de notícies falses i que el seu propietari l'ha utilitzat per beneficis polítics. Per parlar-ne, "Col·lapse" convida a un referent mundial en la verificació de notícies falses. Glenn Kessler és el responsable de l'espai The Fact Checker del diari The Washington Post.
El funcionament d'aquesta xarxa social és simple: Per una banda hi ha creadors de contingut que pengen imatges i vídeos, i per l'altra hi ha subscriptors que paguen diners per veure aquestes imatges o vídeos. La majoria del contingut és eròtic o directament pornogràfic.
Actuació i entrevista amb David Bustamante. El cantant omple de música el refugi amb el tema "Calma" del seu últim disc "Inédito". Amb Ricard Ustrell parlen de la seva infantesa a San Vicente de la Barquera. També del salt a la fama, de la gestió de l'èxit i del pes de la indústria musical. "Col·lapse" descobreix la persona darrere l'artista.
Aviat farà 20 anys de l'estrena de "Porca misèria", una de les sèries més icòniques de TV3. "Col·lapse" se suma a la celebració i convida als seus protagonistes: Joel Joan, Anna Sahun, Mercè Martínez i Roger Coma. Com ho recorden? La sèrie tornarà algun dia? Els 52 capítols de "Porca misèria" van deixar empremta.
Maruja Torres parla dels detalls més íntims de la seva infantesa, dels seus inicis en el món del periodisme i de com es va obrir camí en un món molt masculí i, inclús, masclista. L'escriptora i Ricard Ustrell repassen la seva trajectòria professional i aprofundeixen en temes més personals, com per exemple, la maternitat.
Imatges insòlites durant la visita dels reis d'Espanya a Paiporta. L'acció va generar molts moments de tensió i va acabar amb la imatge històrica dels reis escridassats i rebent llançaments d'aigua i fang. Per analitzar aquests fets, "Col·lapse" ha convidat a la periodista Pilar Eyre.
La dana ha evidenciat la importància d'una resposta humanitària ràpida i efectiva en situacions de catàstrofe. Com s'organitza i coordina l'atenció a les víctimes en situacions de crisi? I quins reptes afronten els equips humanitaris davant les catàstrofes. Per descobrir-ho, "Col·lapse" convida a Jordi Martori, responsable de l'equip d'Emergències de suport Psicosocial de la Creu Roja, i Anna Romeu, psicòloga especialista en dol i pèrdues i membre de la secció de psicologia d'emergència del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
Patricia Franquesa és cineasta i fa uns anys la van extorsionar amb imatges d'ella despullada. Ara ha plasmat aquella experiència al documental "Diari de la meva sextorsió". Tot va començar quan li van robar l'ordinador portàtil en una cafeteria. El lladre enviava les seves fotografies íntimes a persones del seu entorn i li demanava diners.
Donald Trump torna a la Casa Blanca. Ha aconseguit esdevenir president malgrat estar condemnat per la justícia i tenir moltes causes judicials obertes. Per parlar d'aquesta nova etapa plena d'incerteses, Ricard Ustrell conversa amb Lídia Heredia, actual corresponsal de TV3 als Estats Units, i Antoni Bassas, corresponsal de TV3 als Estats Units entre 2009 i 2013. I també amb Ferran Fernandez, consultor polític especialitzat en política nord-americana, i Xavier Vilà, corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units entre 2009 i 2015.
"La patrona" del poble visita TV3 per primera vegada i el dia del seu aniversari. A "Col·lapse" parla de la seva família, dels seus inicis en el món de la televisió i de la drogaddicció que va superar. Odiada, estimada, famosa i molt autèntica. Belén Esteban ha entrat a milions de cases a través de la pantalla i avui coneixerem la seva cara més personal.
Enric Marco va enganyar a tothom fent-se passar per un supervivent d'un camp nazi. El seu cas torna a estar d'actualitat per l'estrena de la pel·lícula "Marco, la verdad inventada". Per parlar del tema, "Col·lapse" compta amb l'actor Eduard Fernández, el filòsof Oriol Farrés i el periodista Carles Costa.
Enguany, el Barça celebra 125 anys d'història. Darrerament, el club no ha passat pel seu millor moment, però l'arribada de Hansi Flick sembla la llum al final d'un túnel molt llarg. Carles Rexach i Ricard Ustrell parlen de la situació actual del club, de la carrera esportiva de l'exfutbolista i de tot allò que comporta l'èxit i la fama des de tan jove.
Francisco Rodríguez és sociòleg, filòsof i psicòleg. S'ha fet famós a les xarxes socials parlant de quiromància, la interpretació de les línies de la mà. Segons el convidat, les mans ens parlen de l'estat emocional d'una persona, les seves qualitats i les seves carències. Fem la prova a "Col·lapse".
En els últims mesos, David i José Muñoz (Estopa) han estat celebrant els 25 anys de la seva trajectòria. Ara, s'ha donat a conèixer que han guanyat un Ondas, que se suma a la llarga llista de reconeixements que han rebut: la Creu de Sant Jordi, la Medalla d'Or al mèrit de les Belles Arts, entre d'altres. Com s'encaixen tots aquests premis? Com gestiona l'èxit i com es compagina amb la vida personal?
La presentadora i humorista torna a "Col·lapse" per descobrir-nos què ens ofereix el futur. En línies generals: tindrem uns mesos marcats pel misticisme d'Escorpí, el foc de Sagitari i la terra de Capricorn; si vols deixar a la parella, fes-ho amb la lluna plena, i l'1 de desembre serà un bon dia per iniciar una relació.
La dana ha tingut conseqüències catastròfiques al País Valencià. Fenòmens com aquest cada vegada seran més freqüents amb el canvi climàtic? Per tractar aquest tema, "Col·lapse" compta amb la meteoròloga Gemma Puig, el catedràtic emèrit d'ecologia de la Universitat de Barcelona Narcís Prat, i amb la professora de Dinàmica de la Terra i de l'Oceà de la Universitat de Barcelona Glòria Furdada.