Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Comunicadors del vi

Durada: 53 min
08/09/2024
Comencem la temporada fent una reflexió sobre com és, i com hauria de ser, la feina dels comunicadors sobre el món del vi i de la gastronomia en general. Si un vi, o un plat, o un restaurant, no ens agrada, ho hem de dir? És lícit cobrar a canvi de parlar d'un determinat producte i no dir-ho? Un periodista gastronòmic ha de pagar quan va a un restaurant, o se l'hauria de convidar? Se li haurien d'enviar ampolles de vi per Nadal? En parlem amb Sole G. Insua, col·laboradora del programa i directora de l'agència PCats Comunicació, especialitzada en el sector gastronòmic; amb Paula Molés, realitzadora del programa "Un restaurant caníbal a Berlín", de Catalunya Ràdio; amb David Jobé, cofundador del portal Enoturista, i amb Margalida Ripoll, cap de redacció de la revista Arrels. També ens visita Adolf Beltran, guionista de "Ciutat Maragda", de Catalunya Ràdio, i "L'irradiador", d'iCat, que ens parla de les referències vinícoles del llibre "La tentación del fracaso", de Julio Ramón Ribeyro.

Àudios