Un restaurant caníbal a Berlín
Cooperativisme, medi ambient, distribuïdores, consumidors: Les claus de la revolta pagesa
25/02/2024
Analitzem la revolta pagesa parlant amb Laia Angrill, de Cal Rossill, ramadera de 24 anys a l'Alt Urgell, membre d'Unió de Pagesos i de Plataforma Pagesa; Lluc Mercadé, economista expert en el sector agrari; Joan Pino, director del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals i catedràtic d'Ecologia a la Universitat Autònoma de Barcelona; Carla Febrer, membre del Centre Tecnològic en Biodiversitat, Ecologia, Tecnologia Ambiental i Alimentària (BETA), de la Universitat de Vic, amb experiència en polítiques europees agràries; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia; i Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, responsable de La Platjeta i membre de l'Associació de Dones de la Mar. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase caçada al vol en un restaurant del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat del restaurant Windsor de Barcelona. El cuiner David Rodríguez ens recomana un arròs de pèsols del Maresme.