">
Presentat pel cuiner Marc Ribas, "Cuina com puguis" barreja cuina i humor en un mateix espai.
Vuit famosos s'enfronten cada temporada en un torneig eliminatori per veure qui improvisa millor a la cuina. A cada programa els esperen dues proves sorpresa que mesuraran la creativitat, la presentació i l'execució dels seus plats. Però no ho tindran fàcil, perquè hauran d'estar preparats per a les guitzes dels seus rivals. Podrem veure els famosos cuinant amb patins, disfressats de dinosaures, amb les mans lligades o amb un dispositiu d'electroxoc instal·lat al canell. Tot s'hi val, a "Cuina com puguis"!
Marc Ribas estarà acompanyat per dos membres del jurat a cada temporada. A la primera, l'acompanyen el xef Ivan Surinder i la pastissera Sofia Janer, que continua a la segona temporada, aquesta vegada acompanyada pel Mag Lari. Tots tres valoraran la feina de cadascun dels famosos i decidiran qui passa a la fase següent.
El programa consta de quatre capítols eliminatoris, dues semifinals i una final dividida en dos episodis.
Direcció: Xavier Sanjuan
Realització: Ana Garcia
Producció: Anna Gay
Producció executiva Zeppelin: Carles Torras
Producció executiva 3Cat: Anna M. López, Cristina Trepat, Mario Daza
Direcció continguts digitals 3Cat: Adrià Serra
Producció delegada 3Cat: Andrés Palomino, Eric Dexeus, Irma Pina
Direcció de producció Zeppelin: Roberto Hernández
Subdirecció: Laia Creus
Coordinació de convidats: Adriá Bas
Guió: Mireia Garcia, Pep Bras
Redacció: Javier Leal, Alba Losada
Meritòria redacció: Marta Cárdenas
Continguts digitals Zeppelin: Ahinoa Herrero, Pilar Serrano
Continguts digitals 3Cat: Cristina Alemany, Jordi Asurgó
Ajudants de producció: Júlia Bosque, Olga Fibla
Auxiliars de producció: Pol Vilà, Eloi Montardit
Secretària de producció: Carol Parra
Cap de realització 3Cat: Jordi Fàbregas
Ajudant de realització: David Martínez
So: Carles Cánovas, Cristian de Riquer
Microfonista: Toni Maldonado
Grafisme: Jordi Selma
Coordinació de postproducció: Miquel García
Postproducció de vídeo: Arnau Hernández Trilla (AMMAC), Jaume Miranda, Anna Valero (AMMAC)
Ajudant d'edició: Anna Bello
Una producció de 3Cat amb la col·laboració de Zeppelin
© 3Cat, 2024
Vestuari:Maria Tuset
Ajudant vestuari: Paula Oteo
Maquillatge i perruqueria: Bel Domíngez
Disseny d'escenografia: Nerea Viciano
Ambientació: Gemma Moreno
Ajudant d'ambientació: Georgina Marqués
Disseny d'il·luminació: Germinal Torremocha
Il·luminació: Xavi Sala
Coordinació tècnica: Txell Espinosa, Pere Prat
Cap tècnic: Jordi Puigcorbé
Regidor: Jesús Llorente
Càmeres: Albert Pericas, David Vilar, Sílvia Martí, Juan Antonio Martínez, David Fàbregas, David Bretones
Càmera VTR receptes: Ignasi Pastori
Operadors de grua: Marc Ros (Muxart), Roberto Rodríguez
Steadycam: Oriol Solà
Ajudant steadycam: Gerard Casals
CCU: Albert Tomàs
EVS: LLuís Montaner
Operador Prompter: Arnau Estruga
Auxiliars de càmera: Alba Inglés, Pau Herrero, Carles Escrig
Postproducció de so: G23
Lingüista: Toni Tobella
Fotografia: Jordi Bardagil
Ajudants de cuina: José Delgado, Esther Abadias
Proveïdor d'aliments: Consum supermercats
Agraïments producció: Castey, Aiguadé, Ramonsoler, Corbí electrodomèstics, Laboratori de cuines
Agraïments vestuari: CSTY uniformes