Omplen els aparadors, tenen un nom molt animal i les regalen els padrins o les padrines, saps de què parlem?
Un plat de foto, amb un duo que no ens falla mai i fet en un pim-pam.
Una amanida de cogombre refrescant i feta en un pim-pam.
Amb api i peix, fem un trinxat molt variat i diferent.
Una recepta conciliadora, que evoca la cuina catalana i feta en un pim-pam.
Un flam, però un que ni s'acompanya amb nata ni és dolç.
Un plat acolorit, amb molt de sabor i fet en un pim-pam.
Uns dolços fets amb una barreja d'ingredients que sempre triomfa i feta en un pim-pam.
Una manera original i diferent de menjar col, i en un pim-pam.
Una amanida diferent amb un ingredient poc habitual.
Una esqueixada amb un toc picant i feta en un pim-pam.
Un plat totterreny que es pot menjar fred, tebi o calent, i que es fa en un pim-pam.
Una crema que ens fa emocionar i plorar com si fóssim davant d'una obra d'art.
Un aperitiu ideal per enrotllar-se a la cuina, i fet en un pim-pam.
Una recepta que es pot menjar calenta, tèbia o freda, però amb un sabor inigualable.
Una recepta dolça, deliciosa i feta en un pim-pam.
Un plat petit però carregat de fideus, i fet en un pim-pam.
Hi ha sucs més enllà del de taronja o el de poma, com el que fem per acompanyar aquests raviolis.