La Gessa ens proposa un aperitiu ben cruixent amb patates, poma i salmó inspirat en una recepta suïssa.
Fem un plat mexicà molt senzill i típic de Mèxic: quesadillas de pollastre a l'ast.
Preparem una pasta amb una salsa típica catalana, la samfaina de tota la vida.
Aprenem a cuinar una recepta exquisida, molt nutritiva i, alhora, ràpida i fàcil de fer.
Fem cuina d'aprofitament amb un ingredient principal: el moniato.
Les amanides no sempre són fresques, també se'n poden fer de tèbies, i queden boníssimes!
Cuinem unes xips de vegetals d'aperitiu, fàcils de fer i molt saludables.
Preparem una sopa especial perquè la pasta es cuina amb el foc apagat.
Un pastís amb una base senzilla de fer i amb una textura cremosa.
Fusionem la nostra gastronomia amb la italiana, i el resultat és el pepito tonnato.
Aprenem a fer escudella de verdures pas a pas.
Un entrepà és un recurs clàssic, però amb maionesa de codonyat es converteix en una delícia!
Cuinem una recepta amb carn de conill, una de les carns més presents en la cuina catalana.
La coliflor és l'ingredient estrella d'aquesta recepta original i vegana.
Et proposem cuinar un plat d'alta muntanya deliciós.
En set minuts, fem una recepta deliciosa amb ingredients que tenim al rebost.
Preparem pas a pas les figues amb mató, en què el mató fa la màgia de la recepta.
Cuinem una deliciosa salmorreta fusionant els arrossos de l'Empordà i d'Alacant.