Anar a la navegació principalAnar al contingut

més info

Receptes originals, fàcils i amb productes de temporada. Tot plegat, amb el toc personal dels cuiners Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau Paris. El Marc dona consells sobre la tria, preparació i conservació dels aliments. Per a això, visita els llocs de producció més característics d'arreu del país. El programa també compta amb la Gessamí Caramés, amb noves postres i més pastissos i dolços, i l'Arnau Paris, que proposa receptes per fer "en un pim-pam". 

Els millors plats i receptes, per a tots els gustos i aptes per a tothom, que també es poden trobar al portal de "Cuines", Instagram i perfils de Facebook i Twitter del programa.

Crèdits

Direcció
Rosa Torres

Realització
Roger Caubet 
David Betbesé
Dani Vallvé
Genís Viegas
Jordi Xampeny

Producció
Montse Narro
Ferran Illa

Redacció
Marta Blanco
Xavi Blanco
Eulàlia Domènech 
Xevi Miró
Laia Perarnau
Lourdes Rojas

Ambientació
Jose Villar

Ajudant de cuina
Ana Brotons
Isma Romero

Coordinació de continguts
Reyes Marimon

Producció executiva
Mario Daza
Cristian Trepat

Cuiners
Marc Ribas
Gessamí Caramés
Arnau París

 

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Anna Garcia Lozano

Pròximament

3cat

Biquini de peus de porc

3cat

Biquini de peus de porc

3cat

Xocolata d'aprofitament

3cat

Xocolata d'aprofitament