Receptes originals, fàcils i amb productes de temporada. Tot plegat, amb el toc personal dels cuiners Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau Paris. El Marc dona consells sobre la tria, preparació i conservació dels aliments. Per a això, visita els llocs de producció més característics d'arreu del país. El programa també compta amb la Gessamí Caramés, amb noves postres i més pastissos i dolços, i l'Arnau Paris, que proposa receptes per fer "en un pim-pam".
Els millors plats i receptes, per a tots els gustos i aptes per a tothom, que també es poden trobar al portal de "Cuines", Instagram i perfils de Facebook i Twitter del programa.
Crèdits
Direcció
Rosa Torres
Realització
Roger Caubet
David Betbesé
Dani Vallvé
Genís Viegas
Jordi Xampeny
Producció
Montse Narro
Ferran Illa
Redacció
Marta Blanco
Xavi Blanco
Eulàlia Domènech
Xevi Miró
Laia Perarnau
Lourdes Rojas
Ambientació
Jose Villar
Ajudant de cuina
Ana Brotons
Isma Romero
Coordinació de continguts
Reyes Marimon
Producció executiva
Mario Daza
Cristian Trepat
Cuiners
Marc Ribas
Gessamí Caramés
Arnau París
Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Anna Garcia Lozano