Els cacem, els cuinem, els assequem i, sobretot, ens els mengem. Ara que estem en plena tardor, t'oferim una selecció de receptes per assaborir-los en múltiples formats
La poma no és una fruita amb massa glamur però, en canvi, és una de les més versàtils. Es pot menjar sola, a mossegades però també queda perfecta en una amanida, en un guisat o en unes postres de festa
Suma't a l'onada de fans del cogombre! Et proposem cinc receptes amb l'hortalissa que triomfa aquest estiu
Amb temperatures altes cal hidratar-se i consumir aliments que afavoreixen la digestió. Se t'acut una millor manera de fer-ho que amb una sopa freda de verdures i hortalisses?
Que la mandra estiuenca no ens faci menjar malament! Et proposem receptes senzilles per fer un sopar de luxe, dedicant-hi poc temps
Aquesta hortalissa d'estiu per excel·lència ens permet fer plats autòctons i plats amb gust estranger. Des de la samfaina fins al babaganuix, presentem 11 receptes per fer-la brillar
El cebiche està deixant enrere la categoria de plat de moda per convertir-se en un clàssic a les cartes dels restaurants. Vols que ho sigui també a casa teva?
Ets més de gelat o de polo? T'apassionen els bescuits o prefereixes els granissats? Si ets fan d'aquestes postres refrescants et proposem un munt de receptes per fer-ne a casa
La síndria i el meló es mengen a mossegades, però també amb cullera de sopa o de postres. Vols descobrir les possibilitats d'aquestes dues hortalisses estiuenques?
Els musclos són un dels mariscos més econòmics i estesos del món. Als mesos d'estiu és quan són més carnosos i per això és típic menjar-ne per Sant Joan
Truita d'espàrrecs, espàrrecs bullits, crema d'espàrrecs, espàrrecs saltejats... Els espàrrecs els podem menjar de moltes maneres i ara estem en plena temporada. Receptes per gaudir-los en diferents formats
Marc Ribas ens ha revelat un d'aquells trucs que et poden canviar la vida... culinàriament parlant. Prepareu-vos per descobrir com fer que el pollastre quedi molt més melós i molt més tendre.
Amb aquestes receptes dolces alegrarem els esmorzars, els berenars i el final dels àpats tant de les persones celíaques com de les que no tenen cap problema amb el gluten
Els maduixots ja fa dies que acoloreixen les fruiteries de casa nostra, la primavera és la millor època d'aquesta fruita que té moltes propietats i molt poques calories, i que ofereix un munt de possibilitats a la cuina
La bàsica la fem amb oli, ou i llimona o vinagre, però en podem fer amb poma, amb codonyat o el que se'ns posi al davant.