Un restaurant caníbal a Berlín
Disfrutar: com ser el número 1 del món sense màrqueting ni fons inversors
09/06/2024
El barceloní Disfrutar, d'Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, és ja el millor restaurant del món de la llista "The World's 50 Best Restaurants". Escoltem la veu dels premiats i analitzem el seu èxit amb el crític Philippe Regol, que ha visitat el restaurant en diverses ocasions. També parlem amb el cuiner sirià Mohamad Orfali, de l'Orfali Bros Bistro, de Dubai, que ha estat escollit millor restaurant del món de la regió del Pròxim Orient i Nord d'Àfrica de la llista "The World's 50 Best Restaurants". Dinem amb ell al Xix Kebab, el restaurant sirià més antic de Barcelona, i ens explica com és cuinar a Dubai, una ciutat amb una població de més de cent cinquanta nacionalitats. El cuiner Jordi Vilà, dels restaurants Alkimia i Alkostat, ens dona les claus per preparar un bon gaspatxo. Repassem l'actualitat de la setmana i descobrim la frase caçada al vol en un restaurant del Salvador Garcia-Arbós.