Un restaurant caníbal a Berlín
El negoci darrere d'una ampolla d'aigua mineral natural
19/05/2024
Al restaurant caníbal fem una immersió en el món desconegut de l'aigua mineral natural. Anem a Arbúcies, a la Selva, a l'àrea del Montseny-Guilleries, on es concentren les instal·lacions de la majoria de marques d'aigua mineral natural de Catalunya, i parlem amb Carles Lumeras, president de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, mentre observem l'activitat d'una planta envasadora. També coneixem el punt de vista de Xavier Civit, president de l'Associació Catalana d'Envasadors d'Aigua, i d'Enric Vázquez, hidrogeòleg. Visita el restaurant caníbal Inés Butrón, escriptora i divulgadora de la història de la cuina, que reivindica la figura de l'enyorat Llorenç Torrado. I torna el "Nyap o top?", amb Gerard Jubany. Enredem Tortell Poltrona, fundador del Circ Cric i de Pallassos sense fronteres, per tastar una beguda energètica de nata i maduixa. Descobrim la frase caçada al vol en un restaurant del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat de La Dolceta, de Lleida.