A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.
Ens visita Marc Gascons, xef d'Els Tinars, per parlar d'un plat estrella: el suquet de peix. Descobrirem el seu secret i sabrem alguna de les millors receptes.
Hem analitzat les diferents varietats de tomàquets amb Jordi Daunés, de la Fruiteria Torrent, del Mercat de Santa Caterina.
La Paquita Rexach del restaurant Hispània d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.
Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.
Hem recopilat receptes amb cava amb l'enòleg Àlex Torelló, i amb Xavier Mestres, president de l'Institut Català de la Cuina
Ens ha visitat Quim Marquès, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arròs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arròs a la cassola de la paella.
Amb Pere Tapias i Pep Nogué hem entrat al Restaurant Occi, de Girona, on hem parlat de vedella i hem descobert diferents maneres de cuinar-la
Hem recopilat receptes amb carbassó acompanyats de Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet.
Ho hem fet acompanyats de la Teresa Carles, xef del restaurant de cuina vegetariana Teresa Carles.
Ens acompanya la mallorquina Pema Maymó, del restaurant Idò DO Balear, per parlar de la sobrassada. Hem comentat algunes de les receptes més populars de Mallorca.
Avui, al "Tapias variades", hem parlat d'un clàssic de la nostra cuina: els macarrons. Amb el cuiner Sergi de Meià n'hem repassat algunes de les millors receptes.
Hem recopilat receptes amb rap amb David Solé, xef del Restaurant Barquet, de Tarragona.
Al "Tapias variades" hem parlat de múrgoles i moixernons amb Edu Azuaza, cuiner del restaurant Les Voltes de Sant Sebastià, a Moià
Hem recopilat receptes amb lluç amb el xef Sergio Humada, del Via Veneto
Hem parlat del tipus de menjar que es pot fer en aquesta espècie de paella que es fa servir a l'est i sud-est d'Àsia, amb Josep Maria Kao, xef del restaurant Shangai de Barcelona
Hem recopilat receptes amb sardina, seitó i verat amb la Carme Picas, cuinera del restaurant el Ginjoler, de Sant Feliu de Guíxols.
Ens visita el director de qualitat de Casa Alfonso, Josep Maria Torres, per parlar de les croquetes. Hem descobert que hi ha vida més enllà de les croquetes més tradicionals i que qualsevol ingredient és vàlid.