Estimem molt durant la vida. Als pares, a la família, a les parelles, als amics, a les mascotes, a la natura... L'amor té moltes cares i diverses formes. Qui estima en secret? Qui ha patit la part fosca de l'amor? Qui viu encara avui l'amor de la seva vida? Qui faria qualsevol cosa per amor? Qui estima però no estima enamorat? Qui ha viscut u a història d'amor de pel.lícula? Al Nexes d'avui, mil i una formes d'estimar.
I tu, ets divertit o avorrit? Com et diverteixes? Amb el risc? Passant por? Sortint de festa? Jugant en equip? Fent sexe? Et diverteixes a la feina? Et fa gràcia veure algú que ensopega o la pífia? Podem riure de tot i amb tot o hi ha límits que no podem passar? El rusc de NEXES parla de divertir-se en aquesta nova edició del programa.
Sobreviure és l'instint que tots tenim per sortir-nos de les situacions més inesperades. Qui ha sobreviscut a una situació límit? Qui viu, en el sentit de gaudir de la vida i de fer el que vol, i qui sobreviu, tirant endavant com pot? Qui ha sobreviscut a la violència dels altres? Qui ha sobreviscut al ridícul? I a una malaltia? I a un fenomen de la natura com un incendi o un terratrèmol? Qui ha buscat explorar els límits de la seva supervivència com a exercici de búsqueda personal? Totes aquestes preguntes sorgiran al rusc del Nexes i a través d'elles coneixerem històries humanes que ens connecten.
Guanyar és important o és la única cosa que compta a la vida? Qui és un guanyador? Qui té més diners o qui és més feliç a la seva manera? Qui ha guanyat contra pronòstic una lluita a la seva vida? Qui s'ha hagut de reinventar després de guanyar? Qui associa guanyar amb l'èxit professional? Qui s'emprenya quan no guanya? Qui ha guanyat un concurs, una cursa, un premi o una competició a la seva vida? Al NEXES d'aquesta setmana coneixerem guanyadors de tot tipus i reflexionarem sobre la importància de guanyar a la nostra societat i a les nostres vides. I a tu, t'agrada guanyar?
Triar ens marca la vida. Triem parella, triem què posar-nos i, si podem, triem els estudis i la feina. Diuen els estudis que triem més de 3000 coses al llarg del dia. Ara bé, totes les tries que fem, ens surten com desitgem? Qui ha triat malament en algun moment de la seva vida? Qui ha triat no tenir fills i per què? Qui ha triat sempre en funció dels diners? Qui ha hagut de triar entre dos amors? Qui ha triat el seu sexe? Qui ha fet una tria important en contra de la seva família? Qui es va equivocar triant el vestit per a una festa? Qui vol ser triat i no ho aconsegueix? Totes aquestes preguntes uniran aquesta nit un seguit d'històries al rusc del NEXES.
No ens agrada admetre-ho, però l'odi existeix. De mil formes més o menys presents. Podem passar de l'amor a l'odi cap a una persona? Odiem algú per ser diferent o pensar diferent? Odiem un equip rival? Odiem un conductor que ens fa anar malament per la carretera? Qui ha patit odi a les xarxes socials? I a l'escola? Algú ha patit odi per part dels seus companys de feina? Es pot superar l'odi? I encara una pregunta més: pot l'odi portar-nos a pensar en fer-li mal a algú? L'odi forma part de nosaltres i determina moltes relacions que tenim amb els altres. Avui, en parlem a "Nexes".
El capítol d'avui de NEXES va de creure. No només en Déu, també en uns ideals, en unes conviccions, en una visió del món i en creences que alguns tenen més enllà de la religió. Creiem en el sistema ? Creiem en vida més enllà de la Terra? Creiem en la vida després de la mort? Creiem en esperits i energies? Creiem en teràpies alternatives? Creiem en la vacuna contra la Covid 19? Amaguem les nostres creences? Acceptem que tot val per defensar-les? Ataquem els que creuen idees diferents a les nostres? Les històries que descobrirem en aquest nou capítol de NEXES ens faran replantejar què creiem i per què ho fem.
Aquesta setmana NEXES parla de primeres vegades, d'inicis desitjats i també de vegades que hem de començar de nou perquè no hi ha més remei. Qui ho ha engegat tot a pastar fang i ha tornat començar? A qui li agrada començar coses noves? Qui ha començat a aprendre de gran alguna cosa que li hauria agradat fer de jove? Qui està començant un primer amor? I qui ha hagut de començar de nou després de tocar fons? Aquestes són algunes de les preguntes que plantejarem al rusc del programa. Aquesta setmana, NEXES parla de començar.
Aquesta setmana, a NEXES parlem de mentir. Saps quantes vegades mentim cada dia de mitjana? Dues, com a mínim. Això vol dir que tots diem 730 mentides al cap d'un any. Al rusc del programa vindran avui 100 persones disposades a dir-nos la veritat de les seves mentides responent un bon grapat de preguntes. Qui ha enganyat la parella? Qui va descobrir un secret de família? Qui ha viscut una mentida durant molts anys de la seva vida? Qui mentiria per no perdre la feina? Qui es guanya la vida mentint? O qui va mentir per amagar alguna malifeta que va fer de jove? El NEXES d'avui promet. No us enganyem.