A "Gent de Mercats" seguim fent un tomb per alguns dels mercats de Catalunya. Comencem a Manresa, on coneixem la història de la Maria, que ha voltat el món per amor i que ha canviat Las Vegas per una parada de pastissos al mercat de Puigmercadal. Allà parem atenció a les receptes de l'Agustí, president del mercat i peixater, i visitem el supermercat cooperatiu que acull el mercat. A Mercagavà ens espera l'Isma, un paradista cuinetes que és tot un influencer gràcies a les seves vídeo-receptes que arriben casi tan lluny com els encàrrecs que rep gràcies a les xarxes. El Javi ens ensenya la seva parada, una fruiteria autoservei ben assortida on hi té de tot. Al mercat de Vall d'Hebrón-Teixonera a Barcelona coneixem la Mònica i la Mayka, companyes, amigues i expertes en llegums tan ben avingudes que molts les prenen per germanes. I pugem a la coberta del mercat per descobrir-hi un espai ben inesperat: un hort urbà únic a tota Catalunya. Al mercat ambulant de Les Roquetes, a Sant Pere de Ribes, intentarem que el Javi ens expliqui la recepta dels seus xurros, tot i que no serà gens fàcil que ens en descobreixi el secret. Ben a prop hi trobem la Tetyana, la veïna de la parada dels llençols, que és originària de Moscou. Passem per la parada del Joan, un agricultor que es passa el dia del camp a la parada i de la parada al camp, i coneixem la Remei, una altra pagesa del mercat, vella amiga de Gent de Mercats, que és tot un referent pel Joan. Noves generacions i paradistes de tota la vida que són l'ànima dels nostres mercats.
MIRA-HO ARANo tenim capítols disponibles d‘aquesta temporada