Marc Ribas es trasllada fins a Osona per trobar els millors restaurants del porc de la plana de Vic.
Visitem el Camp de Tarragona per trobar-hi el millor restaurant especialitzat en calçots.
Busquem a la Noguera el millor restaurant del producte estrella de la zona: els caragols.
Marc Ribas busca a la ciutat comtal el millor restaurant de cuina tradicional catalana.
Visitem de la mà de Marc Ribas la vall de Camprodon per trobar-hi el millor restaurant de cullera.
Gaudim del festival REC d'Igualada per descobrir-ne l'oferta gastronòmica de carrer i sobre rodes.
Visitem el barri del Serrallo de Tarragona per trobar-ne el millor restaurant de cuina popular.
Recorrem els carrers de Barcelona per trobar el millor restaurant de cuina àrab de la ciutat.
Marc Ribas busca al Vallès el millor restaurant familiar de la zona.
Celebrem amb Marc Ribas el 25è aniversari de L'Illa Diagonal a la recerca del millor restaurant.
Trenquem les barreres de la gastronomia vegetariana amb Marc Ribas a Barcelona.
Ens traslladem a l'Empordà per trobar el millor restaurant en una casa pairal de la zona.
Programa especial sobre el mercat català més tradicional i resistent de Barcelona, la Boqueria.
Busquem al Maresme i la proximitat al mar que la caracteritza els millors restaurants del territori.
Tastem amb Marc Ribas els bolets del Baix Montseny per descobrir el millor restaurant del massís.
En aquest especial, un jurat de dotze restauradors decideix quin és el millor càtering de Barcelona.
Recordem amb Marc Ribas els moments més especials de la segona temporada del programa.
Acomiadem la temporada amb un recull dels millors moments amb Marc Ribas i els concursants.