Degustem la gastronomia barcelonina al Babula Bar 1937, el Casa Ràfols i L'Àmfora.
Els restaurants Montserrat, L'Arbre de Juliette i Traguinyol posen a prova el seu llegat familiar.
Els xiringuitos Anchor Point Beach Bar, Tiaré Beach Bar i Déjà Vu Beach rivalitzen al Maresme.
Visitem els restaurants Maykao, Fusta Mar i Salioli per endinsar-nos en la gastronomia de càmping.
Marc Ribas visita el Montseny per conèixer el Mas La Rovira, Can Berri i El Molí de les Pipes.
Marc Ribas fa un recull dels millors moments dels programes de l'edició d'estiu.
Quatre cuiners busquen convertir-se en el millor xef jove de la comarca.
Recorrem els barris de Barcelona per degustar la millor cuina catalana als restaurants de mercat.
Iberic Fusion, La Leonetta, Ca la Berta i La Badalonesa pugnen per tenir el millor menú de Badalona.
Viatgem fins a Madrid per descobrir quin és el millor restaurant per anar-hi de calçotada.
Quatre dones volen convertir-se en la millor restauradora de les terres gironines.
Fem un tast de la cuina asiàtica a Vabowl, Little Andaman, Memorias de China i La Olla de Sichuan.
Visitem els restaurants La Tasca de Sant Jordi, Los Banys, Tasca Bohèmia i Lo Raconet de Fermín.
Vinyes de Lilith, Artcava, Can Marlès i La Barbequiú es disputen la millor restauració del Penedès.
Bar Omar, Ugot Bruncherie, Cal Trapella i Comida Codac es juguen les millors postres de Barcelona.
La batalla de restaurants de banquets es disputa a Lleida i tindrem un plat estrella.
Cal Cebes, El Nou Cal Caterí, El Gat Negre i El Paller de Queixans batallen a la Cerdanya.
La cuina de la Cerdanya es posa a prova amb La Forkilla, Baix Pirineu, La Baells i Restaurant K.