Anar a la navegació principalAnar al contingut
Els quatre restauradors de la Garrotxa

"Joc de cartes" es trasllada a la Garrotxa; concretament, a Olot, on trobarem el patrimoni natural més explosiu de Catalunya: els volcans i la seva cuina. Allà intentarem trobar el millor restaurant de cuina de la zona, on el tret principal és cuinar entre volcans. De la mà de Marc Ribas coneixerem la Magda, propietària de L'Hivernacle, amb la seva cuina tradicional però personalitzada, en un entorn privilegiat com és el Parc Natural de la Garrotxa. També anirem a trobar en David, propietari del Masnou, on tastarem la cuina casolana amb tocs sorprenents de modernitat. Coneixerem el Miguel, de Les fulles d'en Jordà, que ens mostrarà la seva aposta per deixar les seves arrels mexicanes i arriscar-se amb una cuina de proximitat. Per últim, la Montse i La Deu ens farà gaudir de l'origen de les famoses patates Bretxa o les patates d'Olot, que tanta gent ha copiat.

 

 

JOC DE CARTES

 

FORA DE CARTA

d