Anar a la navegació principalAnar al contingut

més info

Un programa presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. A "Joc de cartes" s'enfronten restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Alguns seran un autèntic duel entre tipus de cuines i d'altres, pel tipus d'especialitats. 

Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència. Això sí, han de tenir present que el sistema de puntuacions pot, en molts casos, capgirar el resultat final de la classificació. El vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre, però, el té en Marc. 

En aquesta vuitena temporada, incorporem una novetat que dificulta una mica més la participació dels restaurants. I és que, a banda dels nervis que suposa oferir un àpat per al Marc Ribas i la resta de participants, els establiments hauran d'estar oberts al públic per donar a conèixer, encara més, quina és la feina del dia a dia. 

En aquesta temporada de "Joc de cartes", el Marc Ribas recorre més de 3.000 quilòmetres per visitar 52 restaurants diferents, repartits en 13 programes. Quatre d'aquests programes estaran dedicats a trobar el "Millor plat tradicional" a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Tot un repte per als participants, que lluitaran per deixar la cuina tradicional catalana en una bona posició.  

 

Crèdits

Direcció: Míriam Pina

Realització: Simó Andreu

Producció: Núria Casadó

Producció executiva Magnolia TV: Carles Torras

Producció executiva TV3: Cristian Trepat i Mario Daza

Producció delegada TV3: Eric Dexeus i Irma Pina

Direcció de producció Magnolia TV: Roberto Hernández

Subdirecció: Óscar del Pozo

Coordinació de redacció: Meritxell Martínez

Guió: David Picó, Víctor Llopart i Martí Renau

Redacció: Àlex Riveras, Oriol Fernández, Paula Galindo,
Gloria Lanuza i Marc Andreu

Veu en off: Anna Borrell

Comunitats i estratègia de xarxes Magnolia TV: Pilar Serrano
i María de la Cruz García

Comunitats i estratègia de xarxes TV3: Cristina Alemany,
Sònia Gonzàlez

Ajudant de realització: Javier Martin Lazaro i Beatriz Marly

Ajudants de producció: Pau Estella, Cristina Romero
i Rita Sabaté

 

Auxiliars de producció: Eloi Montardit, Anna Franquesa,
Joan González, Pau Herrero, Marc Cera i Joan Sandín

Vestuari: Maria Tuset

Maquillatge i perruqueria: Bel Domínguez i Dúnia Ramos

Ambientació: Gemma Moreno i Juan Vázquez

Direcció de fotografia: Frederic Comí

Càmeres: Oriol Llopis, Miki Yuste, Jordi Vendrell, Víctor Vidal,
Santiago Becker, Ariadna Casas i David Vilar

Ajudants de càmera: Víctor Vidal, Santiago Becker;
Josefina Semilla i Nico Miranda

So: RecLab, Martí Palma, Adrià Smilges i Francesc Gosalves

Coordinació de postproducció: Ana García Gómez

Postproducció de vídeo: César Valdivia (AMMAC), 
Joan Álvarez (AMMAC), Ares Botanch, Arnau Hernández Trilla (AMMAC) i Anna Valero (AMMAC)

Auxiliar de postproducció: Adrià Navarro i Àlex Oller

Grafisme de seguiment: Adrià Navarro

Postproducció de color: Esther Tejada

Postproducció d'àudio: G23

 

 

 

Pròximament

3cat

El millor restaurant singular de les Terres de l'Ebre

Aquesta setmana la furgoneta del "Joc de cartes" arriba a les Terres de l'Ebre per trobar el restaurant més singular de la zona. Singulars pel concepte, per la història,...

3cat

El millor restaurant de la Franja de Ponent

En aquest episodi, ens endinsarem per primera vegada en la restauració de la Franja de Ponent! Començarem a Ràfels, al Molí de l'Hereu, on Carol Marengo ofereix una fus...

3cat

El millor plat tradicional de Barcelona

Al capítol d'aquesta setmana, el "Joc de Cartes" busca el millor plat tradicional de Barcelona. Coneixerem quatre restaurants que ofereixen autèntica cuina catalana. Vis...

3cat

Duel entre restaurants tradicionals i creatius de Barcelona

En aquest apassionant programa viurem un intens duel entre quatre restaurants de la ciutat de Barcelona per trobar el millor restaurant de cuina tradicional o de cuina c...