Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

La cuina de proximitat de Ca l'Ignasi

Durada: 53 min
06/08/2024
Parlar de proximitat o km. 0 és molt més que posar-ho a la carta del restaurant. Un s'ho ha de creure i ha de predicar amb l'exemple. Ignasi Camps va anar a parar a Cantonigròs, al bell mig del Collsacabra, i allà s'hi ha quedat per cuinar el territori entre cassoles i forns giratoris. Abans, però, anem cap al mercat de Montserrat a veure què s'hi cuina; el carnisser Quim Matas passa pel "Bocatto di cardinale"; l'especialista cervesera Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa; la nutricionista Anna Paré ens parla dels polifenols; Òscar Gómez ens posa el restaurant Can Colomé, del Papiol, a la "Guia Virginias", i el pagès i enòleg Jordi Esteve ens posa el punt final amb una poesia lliure des de l'olivar d'en Jan al Celler Rim.

Àudios