Anar a la navegació principalAnar al contingut

més info

Segons l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació, llencem un terç dels aliments produïts a tot el món. A Europa, això equival a 89 tones de queviures l'any. Com podem aturar aquest malbaratament? L'autor i cuiner David Gross emprèn un viatge per Àustria, Alemanya, els Països Baixos, Bèlgica i França, per cuinar exclusivament el que la gent llença a les escombraries. És fàcil de veure gràcies a la marca de la casa, una cuina mòbil reconstruïda a partir d'un contenidor i el seu «residumòbil», que funciona exclusivament amb oli de cuina usat. Al llarg del seu camí, en David Gross coneix grans xefs poc convencionals, activistes gastronòmics, científics i gurmets.

 

 

Crèdits

Actors: David Gross, Nicole Berkmann, Tamara Gremmelspacher, Van Huis, Wam Kat, Eric Pochat, Tom Riederer, Hélène Rochet i Felicitas Schneider

Lingüista: Montserrat Ferrer

 

 

Dobladors: Toni Astigarraga, Anna Maria Camps, Ivan Canovas, Julia Chalmeta, Jaume Cuartero, Alex De Porrata, Jordi Domènech, Irene Garrés, Víctor Gómez, Toni Molias, Elena Rubio i Jordi Salas

Traductor: Miquel Peralta

Pròximament

3cat

Dinamarca

Segons l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació, llancem un terç de tots els aliments produïts a tot el món. A Europa, això equival a 89 ...

3cat

Regne Unit

En David Gross viu la Gran Bretanya com un país de contrastos pel que fa al menjar i la cuina. Mentre que es poden comprar delícies culinàries a preus exorbitants, la qu...

3cat

Itàlia

A la bella italià, en David Gross descobreix diverses vegades que l'amor i la cuina van de la mà. En David coneix la Gaia, desenvolupadora d'aplicacions per a mòbils, i ...

3cat

Itàlia

A la bella italià, en David Gross descobreix diverses vegades que l'amor i la cuina van de la mà. En David coneix la Gaia, desenvolupadora d'aplicacions per a mòbils, i ...