Anem fins a Rasos de Peguera, al Berguedà, per saber com es cuina en un refugi.
Lluís Costa, de Vallflorida Xocolaters, ens presenta les millors mones i els ous més espectaculars.
Més de 70 anys cuinant cuina catalana tradicional al cor de Santa Coloma de Queralt.
Som a les portes de Sant Jordi i fem un especial de llibres i gastronomia.
El porc és tradició, és cultura d'embotits i de cuina, i també és indústria.
La cultura de la caça i la seva gastronomia està en període de reflexió.1
Yolanda Presseguer defensa l'ofici de xarcuteria i carnisseria a la Garriga i l'Ametlla del Vallès.
Es van conèixer a la cuina d'El Celler de Can Roca, on van començar una amistat culinària.
Expliquem quina alimentació hem de tenir per prevenir les malalties renals.
Anem fins a Pedret i Marzà a veure en Francesc Font perquè ens parli de l'agricultura regenerativa.
Som dijous gras i és temps de botifarra d'ou!
Parlem sobre alta cuina vegetal amb Max Cabrera, que acaba d'obrir el Fronda.
L'Enric Herce té el cor dividit entre els fogons i la ploma, parlem de cuina de mar i muntanya.
Una cooperativa amb més de cent anys de tradició vitivinícola arrelada al territori.
L'Anna Cannan i la Meritxell Falgueras reivindiquen la feina de les dones del món del vi.
El creador del canal "El cocinero fiel" es va fer popular gràcies a una truita de patates.
Parlem amb Xavier Bordetas del passat, present i futur del formatge artesà.