Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

La postreria de l'Albert Lorenzo, recuperar la pastisseria tradicional

Durada: 1 h
10/10/2024
El pastisser olotí Albert Lorenzo el podeu veure a TV3 parlant de postres amb l'Helena Garcia Melero. Podeu tastar la seva pastisseria tradicional si aneu a Roses, a La postreria. Però també té lloc per la creativitat ajuntant dues de les seves passions: la xocolata i l'oli d'oliva verge extra. Anem a les Terres de Lleida per parlar amb el president de la DOP Pera de Lleida per saber com ha anat la collita d'enguany. La cuinera i pastissera Gessamí Caramés passa pel "Bocatto di cardinale"; l'Òscar Gómez ens porta les Mantequerias Pirenaicas a la guia de "La fonda", i anem a tastar un maridatge especial de cuina índia i vins naturals al Poblenou de Barcelona. Acabem amb el pastisser Lluís, de la pastisseria Cacau, que ens tocarà la fibra amb els seus pensaments de xocolata.

Àudios