El cas Pegasus ha disparat les alarmes de la ciberseguretat, però aquest sistema d'espionatge a través dels telèfons mòbils és molt sofisticat i té objectius concrets, la ciberdelinqüència s'estén i tots podem ser un blanc.
ESCOLTA-HO ARAEl turisme de masses d'abans de la pandèmia ha tingut pèssimes conseqüències per al medi ambient i ha comportat exclusió social i sobreexplotació dels espais. Amb l'aturada per la covid se'n va parlar molt, de la necessitat de canviar el model. Què s'ha fet?
Nous models laborals com la jornada de 4 dies, el teletreball viatjant pel món o des d'un poble de muntanya estan agafant embranzida. Països i empreses estan fent passos endavant perquè la feina no sigui una xacra i puguem ser feliços mentre treballem.
Els aturats de més 50 anys tenen més dificultats que els més joves per trobar feina. Hi ha tòpics i estigmes en la cultura empresarial. Es diu que treballen menys, agafen més baixes i són menys flexibles. Què hi ha de cert? Què fa que moltes empreses prescindeixin abans dels treballadors més experimentats?
És un animal rar originari d'Austràlia, però també és, d'acord amb una teoria econòmica, un fet inesperat, sobtat i amb unes conseqüències econòmiques i socials que ningú no podia preveure. La història demostra que no tot es pot predir, però que sí que es pot explicar. A partir del dimecres 26 de gener, cada quinze dies, "La teoria del cigne negre", el nou podcast de Catalunya Ràdio, t'explica l'economia amb noms i perquès.