Futbol català, amb Marc Marbà

La UE Vic té la Copa del Rei a un pas

Durada: 39 min
30/09/2024
La UE Vic s'enfrontarà a l'Sporting Mahonés en la fase prèvia de la Copa del Rei. L'equip d'Osona, que juga actualment a la Lliga Elit, es va classificar la temporada passada per jugar la prèvia d'aquesta competició. El partit el jugarà el pròxim dimecres, 9 d'octubre, a les 20.30 com a local a l'Hipòlit Planas de Vic. El premi és majúscul, perquè en cas de guanyar, l'equip de Ramon Carrascal entraria en el bombo final i s'enfrontaria a un primera divisió. "Es una passada, el partit contra l'Sporting Mahonés es una final", explica Martí Riera, jugador dels vigatans. En temporades anteriors, el Mollerussa es va enfrontar al Rayo Vallecano o el Getafe i la temporada passada la UE Rubí va tenir el premi gros quan es va enfrontar a l'Athletic Club de Bilbao.