Anar a la navegació principalAnar al contingut

La tarda

Les millors postres amb la Dramerie: pa de pessic sense gluten

És un núvol? És un coixinet? No, és un pa de pessic per llepar-se'n els dits!

23/08/2024 - 16.03 Actualitzat 23/08/2024 - 16.03

Les millors postres amb la Dramerie: pa de pessic sense gluten

Aquestes setmanes d'estiu i d'hores lliures al davant, els nostres pastissers de confiança de "La tarda", la Sofia i en Víctor de La Dramerie, ens proposen diferents postres per fer a casa amb un resultat professional.

Segur que alguna vegada t'has animat a fer pa de pessic, però aquesta recepta no només és deliciosa i esponjosa, sinó que també és apta per a celíacs
 


COCA DE QUARTO (PA DE PESSIC) - SENSE GLUTEN!


6 ous
140 g de sucre
125 g de fècula de patata
Sal

Separem rovells i clares.

Muntem les clares amb el sucre i un polsim de sal.

Quan estiguin a punt de neu, hi afegim els rovells, ho muntem durant 3 segons i hi afegim la fècula de patata a poc a poc amb un tamís, fent moviments embolcallants.

Untem un motlle amb mantega, hi aboquem la massa i l'enfornem a 175º durant 30' amb ventilador o fins que l'escuradents surti net.

Tan bon punt traiem la coca del forn la deixem caure d'un cop damunt la taula (per evitar que es desinfli) i la deixem refredar.

A gaudir!