La tarda
23/08/2024 - 16.03 Actualitzat 23/08/2024 - 16.03
Aquestes setmanes d'estiu i d'hores lliures al davant, els nostres pastissers de confiança de "La tarda", la Sofia i en Víctor de La Dramerie, ens proposen diferents postres per fer a casa amb un resultat professional.
Segur que alguna vegada t'has animat a fer pa de pessic, però aquesta recepta no només és deliciosa i esponjosa, sinó que també és apta per a celíacs!
6 ous
140 g de sucre
125 g de fècula de patata
Sal
Separem rovells i clares.
Muntem les clares amb el sucre i un polsim de sal.
Quan estiguin a punt de neu, hi afegim els rovells, ho muntem durant 3 segons i hi afegim la fècula de patata a poc a poc amb un tamís, fent moviments embolcallants.
Untem un motlle amb mantega, hi aboquem la massa i l'enfornem a 175º durant 30' amb ventilador o fins que l'escuradents surti net.
Tan bon punt traiem la coca del forn la deixem caure d'un cop damunt la taula (per evitar que es desinfli) i la deixem refredar.
A gaudir!