Per tancar "Les muses", parlem del desamor, el gran tema de l'art. A partir de l'obra de Rufus Wainwright, parlem de les nostres experiències amb el desamor i demanem consell a un dels màxims experts en la qüestió a Catalunya: en Pau Serrasolses, el cantant i compositor de Ginestà, un dels grups pop més interessants i potents del panorama català actual. Encara que en Pau assegura que ell no escriu tant sobre desamor, Ginestà s'ha convertit en un grup que inevitablement sona molt quan estàs intentant superar una ruptura.
Raquel García-Tomás és un dels noms més importants de la composició actualment a Catalunya, malgrat la seva joventut. Aquest any participa al Festival de Peralada, i a partir de la seva proposta parlem del que és clàssic i el que és modern. A més, tenim la sort d'entrevistar-la i tenir una conversa sincera i molt interessant amb ella. Com ho fa, Raquel García-Tomás, per escriure? Com es fa una revisió de la pròpia obra?
L'obra de Pink Martini, que fa la volta al món, ens inspira per parlar de viatges. Ens agrada viatjar? Com ho podem fer per no ser uns turistes qualssevol? Què és el millor i el pitjor dels viatges? També entrevistem Joan Magrané, un dels compositors més importants de casa nostra, nominat a un Grammy Llatí l'any 2020, que viu entre París i Barcelona: el convidat ideal per parlar sobre el fet de viatjar.
Amb l'excusa de "The fairy queen", de Henry Purcell, ens centrem en les nits d'estiu, aquest espai tan màgic i desconegut: per què ens agraden tant? Com és que moltes coses passen de nit? Entrevistem la Judit Jordana, una de les organitzadores del Festival de Peralada, perquè ens expliqui com s'aconsegueix un entorn nocturn tan màgic.
A partir de l'espectacle dedicat a Maria Callas parlem de les dives: què significa ser-ho i què implica? Entrevistem una de les veus més rellevants actualment al món de l'òpera malgrat la seva joventut: la soprano catalana Serena Sáenz, que ens posa sobre la taula els secrets de la seva feina i parla de l'univers de les dives dins del món de la música clàssica.