Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Les patates d'Olot

Durada: 53 min
09/08/2024
Sense oblidar-nos dels embotits, segurament les patates d'Olot són el plat més típic d'Olot i de la comarca. Es van crear l'any 1943 al restaurant La Deu. Actualment, ja les podeu trobar a gairebé tots els restaurants d'Olot!!! Patates farcides de carn, les patates de La Deu i les patates d'en Brecha. Són típiques d'Olot, són delicioses i cruixents, mooolt cruixents. Les patates d'Olot són d'aquells plats que es fan a molts restaurants de la comarca i, fins i tot, la recepta ha arribat a Barcelona. En parlem amb el propietari del restaurant La Deu, Pere Reixach. Anem cap al mercat de Provençals a veure què s'hi cuina; el millor xocolater del món, Lluc Crusellas, passa pel "Bocatto di cardinale"; l'especialista cervesera Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa; la periodista gastronòmica Julia Gamissans ens posa el restaurant Can Poal a la "Guia Virginias", i el pastisser Lluís Riera és l'encarregat de la traca final amb una poesia dolça.

Àudios