Licors Quevall, destil·lant el territori
01/08/2024
L'any 2018, Isaac Castelló deixa la banca, i la seva parella, Pilar Martínez, deixa un laboratori càrnic, per posar una destil·leria a casa seva, al centre de Llançà. L'objectiu era clar: fer destil·lats i licors del territori. Vam començar per fer ratafia i ginebra, però la ment inquieta d'aquesta parella va fer que aquest passat mes de maig sortís a la llum el primer whisky català elaborat amb ordi de Castelló d'Empúries, Almacelles i Pallars Jussà. D'aquesta primera fornada n'han sortit 367 ampolles i ja no en queda cap. Si no heu tingut l'ocasió de tastar-lo, us haureu d'esperar. Abans, però, anem cap al mercat de la Marina a veure que s'hi cuina; l'especialista amb gastronomia del Japó Roger Ortuño passa pel "Bocatto di cardinale"; l'especialista cervesera Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa; l'Òscar Gómez ens posa el restaurant Ca l'Estevet de Barcelona a la "Guia Virginias", i el pastisser Lluís Riera ens porta la seva particular poesia lliure.