Com s'entén aquesta onada de buscar recerc espiritual en una societat com la nostra, governada per la raó, la veritat científica, la dels fets demostrats i constatables? Perquè hi ha aquest punt d'irracional també en el nostre dia a dia? Entrevista a Joan Prat, antropòleg.
Eren o no els romans tan lliures sexualment com ens expliquen els llibres? Què ens expliquen d'ells els textos i l'art que ens ha arribat? Fins a quin punt som hereus de la regulació del matrimoni que va fer l'emperador August? Entrevista a Isabel Rodà, catedràtica d'Arqueologia de la UAB
La música de nou, la música encara, la música sempre. Un llenguatge abstracte que és capaç de remoure sentiments com cap altre mitjà. Ens comuniquem millor amb la música que amb les paraules. Què té el so que ens regira, commou, alegra, entristeix sense lligar una paraula amb l'altra com pot fer la parla. Tertúlia amb Anna Costal, musicòloga i professora de l'ESMUC, Jaume Ayats, director del Museu de Música de Barcelona i Xavier Chavarria, musicòleg.
Ara que alguns indicadors apunten cap a la recuperació econòmica, haurem après res de la crisi? Les nostres decisions comportaran una millora de la justícia social i el benestar? Tertúlia amb Àngel Castiñeira, director de la Càtedra de Lideratge i Governança d'ESADE i coordinador de l'Anuari de Valors i Pau Mas, coordinador de la Càtedra de Lideratge i Governança d'ESADE.