Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

L'oli fa la revolució que va fer el vi fa 40 anys

Durada: 1 h 16 min
22/12/2024
Menú especial oli d'oliva verge extra! Analitzem amb Toni Massanés com és que, si tenim uns olis d'oliva verge extra tan extraordinaris, tenim tan poca cultura de l'oli a Catalunya. Parlem amb L'Olivera, la cooperativa que ha produït el millor oli d'oliva verge extra de Catalunya, el Finques. A més, Toni Massanés també explica què canvia en les noves etiquetes dels ous i com s'han d'interpretar per saber millor què estem comprant. Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, comenta la notícia que el govern espanyol ha acceptat que es reprengui la pesca de gamba vermella al Mediterrani durant aquest Nadal, a compte de la quota de pesca de l'any 2025. I no podia faltar el brindis. El nostre sommelier Ferran Centelles ens explica quina és la millor copa per servir vins escumosos. També repassem l'actualitat de la setmana, la frase caçada al vol i acabem amb l'especialitat del restaurant Margarit.

Àudios