Anar a la navegació principalAnar al contingut
El cuiner Jordi Jacas.
Jordi Jacas, el nou xef de "Menú degustació",  és el propietari i l'ànima del Molí de l'Escala. Després de passar per l'Albareda, el Jean-Luc Figueras (1 estrella Michelin), la Casa Irene d'Arties (1 estrella Michelin) i el Bulli de Roses (3 estrelles Michelin), l'any 1999 es converteix en el màxim responsable del Molí.

Fundador del grup Joves Cuiners, conferenciant, ponent, presentador del programa "Despensa Mediterránea" de Canal Cocina i entusiasta de la seva feina, defensa un concepte de cuina de proximitat i de temporada amb un punt de creativitat i innovació, basada en el producte de màxima qualitat.

Actualment, dirigeix el restaurant gastronòmic El Molí, el servei de càtering Molí càtering, la braseria Grids, el restaurant Casa Club de l'Empordà Golf Club i la terrassa musical El Pati del Molí. 

És el promotor de la beca Ferran Adrià, que s'establirà a Sant Martí d'Empúries
.
L'any 2013, la Guia Repsol reconeix amb un sol el restaurant gastronòmic El Molí